Președintele Klaus Iohannis a decorat Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor, informează zdbc.ro.

Șeful Statului a semnat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical, decretul de decorare a unor instituţii din domeniul medical.

„Sunt onorat pentru faptul că voi primi o asemenea distincție, ce ilustrează faptul că munca depusă în toți acești ani nu a fost de prisos. Cum talentul este dat Dumnezeu, iar faima este dată de om, nu este un moment mai potrivit decât acesta de a fi recunoscător lui Dumnezeu pentru harul dat și tuturor celor care mi-au fost aproape pentru sprijinul oferit. E o medalie ce mă obligă a fi un model pentru generațiile viitoare de medici”, a declarat dr. Adrian Cotârleț, managerul spitalului din Moinești, pentru sursa citată.

Distincția îi va fi înmânată managerului spitalului din Moinești în cadrul unui ceremonial ce va avea loc pe 16 aprilie, la Palatul Cotroceni, din București.

Articolul integral AICI