Pacienții Spitalului “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești vor beneficia, în curând, de un spațiu de recreere nou, ce urmează a fi amenajat în spatele secției de Neuropsihiatrie, după cum informează primarul Nicolae Gnatiuc.

“După o serie de consultări purtate atât cu conducerea Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh Dr. Luca” cât şi cu specialiști din cadrul SC DPP SA Oneşti, ieri, 20.03.2019, am decis ca în spatele Secției de Neuropsihiatrie să amenajăm un loc de recreere pentru pacienții internați în această unitate spitalicească. După ce zona va fi curăţată de resturile vegetale şi de îngrăditurile neconforme, spațiul rezultat va fi dotat în prima fază cu foișor, echipamente de fitness în aer liber, bănci și coșuri de gunoi, pe viitor urmând a se achiziționa și monta și alte obiecte de mobilier stradal sau recreațional.
Această investiție completează seria proiectelor și lucrărilor de modernizare a infrastructurii medicale inițiate sau deja realizate, ca rezultat al preocupării constante în calitate de primar de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor medicale oferite cetățenilor orașului nostru, atât prin dotări de specialitate cât și prin atragerea de personal medical competent”, se arată într-o postare pe Facebook a edilului-șef al Oneștiului.