Începând de luni, 25 octombrie, accesul vizitatorilor în clădirile instituțiilor publice (primării, agenții de stat, etc.) se face doar cu certificatul verde de vaccinare, cu testare de covid-19 sau dacă persoana a trecut prin boală.

La Onești, pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu dețin certificat verde, Primăria va amenaja ghișee speciale în zona intrării principale, unde își vor putea plăti taxele, vor putea depune cereri și vor putea obține documente. Pentru oneștenii care știu să folosească internetul, există deja ghiseul.ro, iar luni, 25 octombrie, va fi lansat un portal care îi va scuti de drumuri pe cei care au nevoie de documente eliberate de Primărie.

“Luni, 25 octombrie 2021, Primăria Municipiului Onesti lansează oficial portalul http://eservicii-eprimarie.onesti.ro/.

În contextul noilor restricții impuse, oneștenii vor putea obține documente necesare, eliberate de primărie, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la sediul instituției.

De asemenea vă reamintim ca taxele și impozitele locale pot fi plătite pe https://www.ghiseul.ro

În sprijinul persoanelor care nu dispun de un cont bancar și a celor care nu au cunoștințe digitale, vom amenaja săptămâna viitoare ghișee in zona intrării principale, unde persoanele care nu dețin Certificat Verde sa poată plăti taxele, sa depună cereri și sa obțină documente”, a anunțat primarul Laurențiu Neghină. (foto: imagine ilustrativă)