Veste excelentă pentru șoferii din județul Bacău care au ghinionul să fie implicați într-un eveniment rutier, ca păgubit.

Începând de anul acesta, pe piață și-a făcut apariția o societate – Moldova RentCar – care oferă gratuit mașini de înlocuire tuturor șoferilor păgubiți în evenimente rutiere.

Moldova RentCar oferă acest serviciu, pentru început, în parteneriat cu Transilvania Broker, prin intermediul celor două birouri de daune din Onești (Bdul Oituz nr. 22) și Bacău (Str. Mărășești nr. 1B).

Moldova RentCar dispune de o flotă de mașini nou-nouțe, fiind preferat producătorul autohton de autoturisme, de la care au fost achiziționate toate mărcile consacrate: Dacia Duster, Dacia Sandero și Dacia Logan.

Mecanismul este simplu și ne-a fost explicat de administratorul firmei Moldova RentCar, Adriana Oancea.

Pentru fiecare patru ore de manoperă, legea prevede că persoana păgubită este îndreptăţită să primească maşina de înlocuire o zi, de exemplu dacă o reparaţie durează 20 de ore acea persoană va putea primi o maşină la schimb timp de 5 zile. Nu se iau în calcul și orele în care sunt livrate piesele de schimb. Beneficiază de acest serviciu inclusiv șoferii cu daună totală”, ne-a declarat Adriana Oancea, administratorul firmei Moldova RentCar.

“Am făcut acest parteneriat pentru a oferi servicii complete celor 40.000 de clienți Transilvania Broker din județ. Aș vrea să menționez că pe lângă mașină de înlocuire, noi oferim și tractare gratuită”, a precizat Florentin Iftime, manager zonal Transilvania Broker.