La data de 24 mai a.c., polițiștii din Comăneşti au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani, din Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

…………

La data de 25 mai a.c., o patrulă de poliţie din Slănic Moldova, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a depistat în flagrant, un bărbat de 44 de ani care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)