La data de 8 iunie a.c., poliţiştii din Oneşti au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna mai a acestui an.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice cu dreptul de a conduce suspendat.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 01.30,  poliţiştii de ordine publică din Oneşti au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Chimistului, fără a fi înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti unde i-au fost recoltate mostre biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. (FOTO – arhivă)

Sursa: IPJ Bacău