La data de 18 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din municipiul Oneşti au depistat un bărbat de 38 ani, din comuna Urecheşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal din satul Urecheşti.

Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

……..

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Corbasca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252 E, pe direcţia Răcăciuni – Răstoaca, având o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întcomit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

……….

La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, poliţiştii oneşteni au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Rugineşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din Oneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)