La data de 25 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Negri, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de circulaţie provizoriu expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

La data de 26 august a.c., în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu numărul provizoriu de circulaţie expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

 

La aceeaşi dată, în jurul orei 07.30, poliţiştii din Moineşti au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Zemeş, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

 

Poliţiştii din Moineşti au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice de sânge şi conducere fără permis.

 

La data de 27 august, în jurul orei 00.30, poliţiştii din Oneşti au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

 

La aceeaşi dată, o patrulă de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat un tânăr de 26 de ani, din Bacău, la volanul unui autoturism, având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău