La data de 21 martie a.c., un echipaj de poliție din Oneşti a depistat în flagrant pe Bulevardul Mărăşeşti, un conducător auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

……

La aceeaşi dată, în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Scorţeni, care, în timp ce conducea un autoturism în Bacău sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău