Polițiștii oneșteni au reușit să identifice un șofer care lovise cu mașina sa – o Dacia 1310 Break – un autoturism marca Toyota Corolla, parcat în zona pieței agroalimentare. Imediat după accident, șoferul vinovat se făcuse nevăzut.

Accidentul se petrecuse sâmbăta trecută (n.r. – 4 august), iar șoferul vinovat a fost identificat în trafic de polițiștii oneșteni în cursul zilei de joi, 9 august. Proprietarul mașinii lovite depusese la poliție o sesizare, în care prezentase cele întâmplate și anume faptul că în timp ce se afla la cumpărături, la piață, cineva i-a lovit autoturismul aflat în parcare.

Șansa păgubitului a fost că incidentul a fost remarcat de câțiva comercianți din piață, care i-au transmis acestuia numărul de înmatriculare și marca mașinii conduse de șoferul neatent.

Șoferul din Gura Văii identificat de polițiști, care a lovit Toyota în timp ce efectua manevra de deplasare cu spatele, fără să se asigure, nu a recunoscut, în primă fază, cele întâmplate.

Polițiștii i-au reținut însă certificatul și a doua zi, când a fost pus în fața evidenței, șoferul vinovat nu a mai avut ce face și a recunoscut fapta.

Acesta avea obligația, conform legii, ca în 24 de ore de la producerea accidentului să anunțe organele de poliție, ceea ce nu s-a întâmplat, fapt pentru care acum va suporta consecințele legii.

În urma accidentului, autoturismului Toyota i-a fost avariată serios portiera stânga față.