La data de 04 aprilie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat, în trafic, pe raza comunei Caşin, un localnic de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au depistat, în trafic, pe raza comunei Motoşeni, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)