La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii oneşteni au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, din comuna Buciumi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Buciumi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus pe bărbatul de 41 ani la spital în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge şi stabilirea cu exactitate a alcoolemiei şi, în cauză, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub infleunţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Oneşti, au despistat, pe raza comunei Sănduleni, un bărbat de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 47 ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat iar poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)