Patru stații GPL construite ilegal au fost descoperite în municipiul Bacău de Poliția Locală, a anunțat primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, cel care a dispus controlul în urma tragediei de la Crevedia.

„După tragedia de la Crevedia, am dispus Poliției Locale să facă un control la stațiile GPL de pe raza municipiului Bacău.

Ce le-am cerut proprietarilor de astfel de stații: autorizația de construcție, autorizația de funcționare și profil de activitate și autorizația de mediu.

Din păcate, din cei 22 de operatori economici controlați, la câțiva am avut un șoc.

4 stații sunt construite ilegal!!!!, adică nu au autorizație de construcție, 3 nu aveau autorizație de funcționare și una chiar nu avea autorizație de mediu. Bineînțeles, polițiștii locali s-au confruntat și cu patroni care nu au vrut să colaboreze, adică să prezinte documente.

Toți aceștia au primit sancțiuni și li s-a dispus intrarea în legalitate.

Nu pot să nu mă întreb cum au putut acești oameni să deruleze afaceri fără să fie controlați până acum! Acest lucru nu se va mai întâmpla, nu atunci când este pusă în pericol viața noastră a tuturor!”, a precizat primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu. (foto: Facebook / Lucian Daniel Stanciu Viziteu)