Restaurantul de tip fast-food Yummy”, situat pe Bulevardul Oituz nr. 27, își așteaptă clienții cu un meniu diversificat și reprezintă o alternativă la cele mai renumite lanțuri de restaurante fast-food, care nu sunt prezente și probabil că nu vor ajunge niciodată la Onești.

Restaurantele de tip fast-food sunt foarte populare și le găsești peste tot în marile orașe. Sunt pline ochi mai tot timpul, în ciuda faimei pe care și-au creat-o, că au mâncare care îngrașă.

Dacă încerci să slăbești sau să îți menții greutatea, nu e nevoie să te treacă fiorii la vederea unui hamburger. Mâncarea de tip fast-food nu este neapărat cea mai sănătoasă alegere, însă consumul ei nu duce în mod necesar la acumularea kilogramelor, arată experții.

Întotdeauna ispititoare, mâncarea de tip fast-food este un păcat pe care toată lumea și-l asumă conștient.

Până de curând, la Onești nu exista un restaurant de tip fast-food dedicat, astfel că “Yummy” a apărut ca o alternativă la cele mai renumite lanțuri de restaurante fast-food, precum KFC ori McDonald’s.

Acum, nu doar că nu mai este nevoie să parcurgi peste 100 de kilometri până la Bacău și înapoi pentru a-ți desfăta papilele gustative cu un hamburger de clasă sau o porție pui crispy cu cartofi prăjiți. La fel ca la McDonald’s ori la KFC, și la “Yummy” poți mânca sănătos, alegând una dintre multitudinea de salate din meniu.

Meniul “Yummy” este extrem de diversificat. Găleata Yummy conține aripioare spicy, aripioare BBQ și piept de pui crispy, iar bagheta Yummy, proasptăt scoasă din cuptor, ori bărcuțele cu cartofi sunt absolut delicioase. Chiar și după o porție de rondele de ceapă îți vine să-ți lingi degetele!

Iar pentru o ambianță cât mai plăcută, odată cu încălzirea vremii în fața restaurantului va fi amenajată și o mică terasă. (P)