Campionatul județean de fotbal Bacău – Liga a 4-a – se reia mâine, sâmbătă 11 martie, când sunt programate patru meciuri din cadrul etapei a 16-a, prima a returului. Capul de afiș de mâine este meciul dintre CS Dofteana și AS Voința Gârleni.

CS Dofteana ocupă locul 3 în clasament și dacă termină învingătoare derby-ul cu Gârleni (locul 5), o egalează la puncte pe Viitorul Curița, singura grupare care a admis faptul că dorește să joace din toamnă în Liga a 3-a. Dacă jocul de la Dofteana este deschis oricărui rezultat, la Negri oaspeții pornesc clar cu prima șansă. AS Filipești ar putea trece chiar în fruntea clasamentului, însă pentru asta este nevoie de o victorie la scor de maidan în fața celor de la AS Negri (minim 10 goluri diferență).

Viitorul Curița va avea un meci infernal la Oituz, duminică, în fața unei echipei care a trecut oarecum neobservate, dar căreia dacă i-am mai adăuga șase puncte (are două restanțe de disputat) ar face 35 de puncte și s-ar situa la numai două lungimi de liderul la zi al clasamentului. De altfel, și Voința Gârleni se găsește în aceeași situație ca Oituzul, având o linie de clasament foarte apropiată (9 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, 29 de puncte și două meciuri restante). “Va fi un retur de foc. Sunt mai multe echipe bune care se pot bate la primul loc, dar pe noi ne interesează doar jocul nostru. Dacă ne vom vedea de treaba noastră și vom trata totul cu seriozitate, cu siguranță că vom obține și rezultate”, a spus tehnicianul liderului Viitorul Curița, Costică Ene.