Old Friends” este denumirea clubului care va fi inaugurat vineri, 5 mai, într-un spațiu generos situat în apropierea Colegiului Tehnic “Petru Poni”.

Acționarii clubului “Old Friends” sunt doi tineri în vârstă de 40 de ani, foarte buni prieteni din timpul liceului, unde au fost colegi de clasă. Specificul clubului și amenajările interioare sunt ținute la secret de cei doi pentru seara de gală, la care va fi prezentă și artista oneșteană Carmen Rădulescu.

Ținând cont de denumire și de numele artistului care va lua parte la deschidere, se poate presupune că noul club din oraș se va adresa în principal persoanelor trecute de 35 de ani.

“O veste bună, eu cred că în orașul ăsta este loc pentru două cluburi! Iar dacă playlist-ul nu va conține doar muzică <house>, cu atât mai bine. Eu sunt sătul numai de dânga-dânga, o noapte întreagă! Și câtă muzică bună există! Abia aștept să se deschidă, voi fi prezent la inaugurare!”, ne-a spus un oneștean.

În locul în care va fi deschis “Old Friends” a mai funcționat în trecut un club, pe o perioadă scurtă de timp.

Oneștenii care frecventau vechiul club spun că marea problemă a locației constă în numărul redus al locurilor de parcare.