Marea deschidere a magazinului Jysk de la Onești va avea loc joi, 28 februarie, de la ora 08.00. Cu această ocazie, retailer-ul danez propune clienților mai multe promoții, valabile între 28 februarie și 6 martie, în limita stocului disponibil, doar în magazinul de la Onești.

Primilor 150 de clienți ai magazinului de la Onești, care achiziționează produse de la Jysk de minim 50 de lei, li se va oferi, GRATUIT, câte o pernă, cu umplutură 100% pene de rață.

În plus, prin concurs – regulamentul de participare este disponibil la adresa www.JYSK.ro/onesti – unul dintre clienții magazinului Jysk de la Onești va deveni fericitul câștigător al unui card cadou în valoare de 1.500 de lei.

Magazinul Jysk de la Onești este situat pe strada Victor Babeș nr. 14A (între stadioanele de fotbal FC Onești și CSM).

În ziua deschiderii, magazinul Jysk de la Onești își va aștepta clienții cu un mic dejun delicios, format din croissant și cafea, până la ora 10.00.

Jysk deschide în medie 2 magazine noi pe săptămână și se află printre cei mai mari distribuitori de plăpumi, perne și saltele din Europa. Jysk comercializează în același timp o gamă largă de alte produse pentru toată casa, precum mobilă, lenjerie de pat, mobilier de grădină și accesorii pentru baie.

Magazinul Jysk de la Onești va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00 și duminică, de la 10.00 la 18.00.