DJ 117, mai exact porțiunea de drum dintre localitățile Livezi și Berzunți, se află în plin proces reabilitare, în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Bacău.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a efectuat ieri o vizită pe șantierul deschis de pe DJ 117, avându-l alături și pe deputatul Claudiu Ilișanu.

“Comuna Livezi este în plină dezvoltare, și am fost plăcut suprins de numărul proiectelor aflate în derulare, de investițiile susținute și inițiate.

Printre acestea aș menționa:
• Construcția unei grădinițe cu două clase, printr-un proiect cofinanțat de Primăria Livezi și Ministerul Educației Naționale.
• Modernizarea centrului civic al comunei Livezi și incinta primăriei. În zonă a fost construită o parcare modernă.
• Peste 650 de mii de lei sunt investiți, din bugetul comunei, în reabilitarea și modernizarea a trei podețe din beton, în localitățile Orășa, Livezi și Bălăneasa.
• Extinderea rețelei de apă și de creștere a capacității de alimentare și furnizare.
• Proiectul de modernizare al Căminului Cultural, finanțat de Compania Națională de Investiții, unde procedura de desemnare a executantului trebuie reluată.

Toate aceste proiecte sunt meritul fostului primar Gioni Crăciun, a primarului interimar Gabriel Coacă, a viceprimarului Daniel Surugiu dar și a consilierilor social-democrați, care dețin majoritatea în Consiliul Local”, a menționat președintele CJ, într-o postare pe Facebook, acesta precizând totodată că “voi susține proiectele de modernizare a infrastructurii și a calității serviciilor din această localitate, așa cum susțin proiectele care aduc un plus în dezvoltarea comunității și creșterea traiului de viață a cetățenilor din oricare localitate a județului Bacău.” (sursa foto: facebook.com/Sorin Brașoveanu)