UPDATE – 21.09: Dintr-o regretabilă eroare, președintele AJF Bacău, Cristian Sava, a menționat în postarea sa de pe Facebook că trofeul județean în competiția Cupa Satelor i-ar fi revenit echipei Școlii Gimnaziale Curița.
În realitate, este vorba despre echipa de fotbal a comunei Cașin, în satul Curița neexistând școală gimnazială.

ȘTIREA INIȚALĂ

Școala Gimnazială Curița a reușit să câștige prima ediție a  Cupei Satelor” la fotbal – etapa județeană, și va reprezenta județul la etapa zonală, în cadrul căreia se vor întrece cele mai bune echipe din fiecare județ din Moldova.

Prima ediție a “Cupei Satelor” a avut loc în organizarea FRF-AJF Bacău, iar în ultima etapă, desfășurată zilele trecute la Curița (comuna Cașin), Școala Gimnazială Curița a reușit să adune cele mai multe victorii.

Având în componență copii care sunt legitimați la Viitorul Curița, lidera seriei “Valea Trotușului” din Liga a 4-a Bacău, echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale Curița a terminat învingătoare turneul final, fiind desemnată astfel campioană județeană.

Rezultate: Sascut – Săucești 3-2, Corbasca – Curița 1-5, Curița – Sascut 2-0, Corbasca – Săucești 0-0, Curița – Săucești 0-1, Sascut – Corbasca 1-0.

“Turneul zonal, la care vor participa cele șase echipe din zona Moldovei, se va desfășura, cel mai probabil, la Ruginoasa, în județul Iași. Felicitări participanților și succes echipei campioane!!!”, se arată într-o postare a președintelui AJF Bacău, Cristian Sava.

(foto: facebook.com/Cristian Sava)