Primăria Slănic Moldova stă pe un butoi cu pulbere, după ce primarul Gheorghe Baciu și “vicele” Benone Moraru, ambii membri PNL, au ajuns la cuțite.

Primarul Gheorghe Baciu (foto stânga) spune că va convoca o ședință a Biroului Politic local, în care va cere retragerea sprijinului politic pentru Benone Moraru (foto dreapta), asta după ce i-a luat deja toate atribuțiile viceprimarului. .

“Având în vedere comentariile apărute în spațiul public cu privire la activitatea Viceprimarului Orașului Slănic Moldova, domnul Moraru Benone, care a culminat, în ultimele zile, cu discuții cu privire la relații personale /instituționale defăimătoare dintre viceprimar și Directorul Școlii din Slănic Moldova, discuții care afectează imaginea Primăriei și a instituției de învățământ, consider absolut necesară demisia imediată a celor două persoane din funcțiile deținute.
Solicit, de asemenea, conducerii Inspectoratului Școlar Județean să analizeze în regim de urgență situația și să dispună măsurile ce se impun.
Ca Președinte al organizației PNL Slănic Moldova, voi convoca de urgenţă o ședință a Biroului Politic local, în care voi cere retragerea sprijinului politic pentru domnul Viceprimar”, se arată într-un comunicat al primarului.

“Știu că în ultima perioadă îi stau în gât, pentru că am luat atitudine față de acțiunile domniei sale în ceea ce privește aruncarea pe fereastră a banilor comunității”, a replicat Benone Moraru, pe Facebook.