Radu Moraru, fondatorul televiziunii Nașul TV, a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul care a apărut pe piața media în urmă cu cinci ani.

“Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV”, se arată într-un mesaj care rulează pe ecranul postului de televiziune.

Radu Moraru și-a făcut public punctul de vedere printr-un mesaj postat pe site-ul oficial al televiziunii pe care a înființat-o în 2012 – www.nasul.tv: Acest grup infracțional este condus de către Paul Alexandru Moraru, nicio legătură de rudenie cu mine. Un escroc pe care l-am prins că atenta pe la spatele meu să pună mâna pe Televiziunea Liberă. Și l-am dat afară de pe post.
Ne hărțuiește cu peste 20 de procese.
Dar acum a înnebunit pur și simplu, fiindcă în urmă cu câteva zile i-am plătit, prin executor judecătoresc, cei 79.000 de lei, creanța pe care o avea de la Radiocom și cu care dorea să pună mâna pe Televiziune.
Practic l-am lăsat fără obiectul muncii de infractor și toate procesele lui nu își mai au rostul.
Și atunci, au atacat barbar Televiziunea! Voi lupta până la capăt, fiindcă adevărul e unul singur și este de partea mea! Și toate documentele arată că eu spun adevărul.
Pe curând ! Tot aici pe site, deocamdată!
Sa fiți iubiți!
Radu Moraru
”, a scris Radu Moraru.