Francesca Nicolescu, câștigătoarea premiului de popularitate al emisiunii Next Star, de la Antena 1, în urmă cu patru ani, va urca, vineri seară (n.r. – 13 octombrie 2017), pe scena X Factor. 

În 2013, când obținea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. “Eu când cânt, sunt în aer”, mărturisea fata, după ce-i lăsa cu gura căscată pe Pepe, Lora, Maria Cârneci, Connect-R și pe Vasile Muraru, membrii juriului emisiunii prezentate de Dan Negru.

Ajunsă, astăzi, la vârsta adolescenței, “micuța Celine Dion” din urmă cu patru ani s-a înscris la X Factor, una dintre cele mai de succes emisiuni de talente muzicale vocale, și și-a propus să ajungă într-o fază cât mai avansată a concursului, chiar în finală, pe care, de ce nu?, să o și câștige!

Ca să își îndeplinească visul, Francesca are nevoie și de sprijinul nostru, care trebuie să o votăm în număr cât mai mare!

Chiar Francesca explică procedura de vot: “Dragii mei, mă puteți vedea vinerea aceasta, la ora 21.15, la X Factor (Antena 1). Dacă vă place momentul meu mă puteți vota gratuit pe aplicația X Factor imediat după ce voi cânta și până sâmbătă seară (24 de ore). Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația X Factor. O găsiți în app Store (iPhone), magazin play (Samsung), iar pe laptop găsiți aplicația pe site-ul A1.ro.Mulțumesc anticipat pentru susținere! Votul vostru chiar contează!Vă puuuup!”

Din juriul X Factor fac parte, ca și anul trecut, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr., Delia și Carla’s Dreams.