Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reţinut pentru 24 de ore, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat de 28 de ani a sesizat prin 112 despre faptul că, la locuinţa sa din comuna Coţofăneşti, ar fi avut loc un scandal spontan între acesta şi alţi doi localnici, de 20 şi 21 de ani.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul în cauză ar fi consumat băuturi alcoolice la locuinţa sa, împreună cu cei doi tineri. La un moment dat ar fi izbucnit un conflict spontan între cei trei, ocazie cu care bărbatul de 28 de ani l-ar fi lovit pe tânărul de 20 de ani. Cei doi tineri ar fi părăsit locuinţa acestuia şi ar fi revenit după scurt timp cu membrii familiei lor care ar fi distrus cu obiecte contondente geamurile şi uşa de acces a locuinţei.

În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. (sursa: IPJ Bacău)