Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au identificat și depistat doi bărbați, din comuna Solonț, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din Moinești au fost sesizați telefonic despre faptul că, un tânăr de 27 de ani a fost agresat fizic, pe raza comunei Solonţ.

La fața locului, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au identificat tânărul de 27 de ani, care a declarat că, în seara zilei de 21 mai a.c, în timp ce se afla la un bar de pe raza comunei Solonţ, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către două persoane necunoscute, care i-ar fi sustras aparatură electronică, fără a putea preciza semnalmentele acestora.

Persoana agresată a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, au fost identificați doi bărbați, de 28 și 62 de ani, ambii din comuna Solonț, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Faţă de cei doi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind escortaţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Bacău. (sursa: IPJ  Bacău; foto: imagine ilustrativă)