La niciun an de la deschidere, despre Kaya Bistro & Lounge se spune deja că este locația  care a creat o nouă definiție a vieții de noapte din Onești. Design-ul unic al locației, completat cu artiști de renume, poziționează Kaya Bistro & Lounge drept una dintre cele mai bune destinații nu doar din Onești și din județul Bacău, ci chiar din Moldova. De la deschidere și până în prezent, numeroși artiști, DJ și trupe de cover au colorat nopțile tinerilor prin concerte live de excepție, iar printre oaspeții Kaya Bistro & Lounge s-au numărat brașoveni, ieșeni, gălățeni, chiar și bucureșteni.

Redeschis odată cu încălzirea vremii, Kaya Bistro & Lounge dă startul distracției vinerea acestea, când găzduiește o petrecere de marcă avându-l ca invitat pe SPIKE, ale cărui versuri – Lumеа nu mă vеdе сă ѕunt zеu / Vеzі ВМW-ul ălа, е аl mеu / Vrеі ѕă dаі dе mіnе, dа’ е grеu / Vеzі сă соаrdа tа аrе numărul mеu – sunt fredonate de mii de tineri.

Spike nu este însă decât încălzirea pentru vara fierbinte, de-a dreptul fabuloasă, pe care a pregătit-o Kaya. Pe 24 iunie, la Kaya vine Smiley, apoi, pe 29 iulie, atmosfera va deveni explozivă de-a dreptul la concertul Loredanei, iar în august, pe 18, Delia va suci mințile bărbaților.

Pe lângă ei, DJ celebri din țară vor umple de vibe fiecare noapte de weekend în ceea ce se anunță a fi cea mai incandescentă vară a Oneștiului.

Kaya Bistro & Lounge este o locație de vară care îmbină perfect relaxarea și voia bună cu cele mai tari petreceri! Aici poți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și pe tot parcursul zilei, când ești așteptat cu preparate culinare sofisticate și o selecție impresionantă de cocktail-uri și băuturi fine la prețuri democratice. Conceptul Kaya Bistro & Lounge este unul nou și inedit pentru județul Bacău!

„Am mai pregătit în plus pentru această vară show-uri de animație, acrobație si spectacole unice care cu siguranță îi vor încânta pe oaspeții noștri. După o investiție de peste jumătate de milion de euro, pot să afirm cu siguranță că, astăzi, Kaya se numără printre cele mai impresionante locații de acest gen din țară.

Doar vineri seara facem party transformând locația în cel mai exclusivist club din zonă.

Ziua, Kaya este o terasă bistro & lounge unde savurezi mâncăruri delicioase, meniul zilei sau celebrii mici, toate preparate ca la carte și verificate permanent de bucătarul chef, sau pur şi simplu vii să bei o bere rece sau un cocktail din ăla fain, răcoros!”, a spus administratorul Kaya, Ionuț Chealfă.