PSD Bacău reacționează, după ce prefectul Leonard Bulai (USR) a anunțat că mai multe primării conduse de edili social-democrați au fost amendate de Garda de Mediu, notează zdbc.ro.

„Faptul că toate aceste primării sunt conduse de primari PSD nu a cântărit în nici un fel la momentul la care s-au efectuat controalele de către comisarii Gărzii de Mediu Bacău”, a declarat prefectul Leonard Bulai.

Deputatul Claudiu Ilișanu, membru în Comisia de mediu a Parlamentului, acuză abuzuri în derularea controalelor ordonate de prefectul USR și publică fotografii cu deșeuri aruncate ilegal, în localități conduse de primari liberali, dar care au fost ocoliți de amenzi.

„În Măgura, unde locuiește șeful Gărzii de Mediu Bacău, Daniel Ciorcilă (PNL), condusă de primar liberal, se aruncă gunoaie chiar la DN și nu se respectă nicio lege de mediu”, acuză deputatul Ilișanu:

“Până unde poate merge pervertirea profesională și umană?!

Fostul avocat Bulai, actualul prefect USR, după ce a dat ocupația de avocat pe rușinea de subordonat (…) al lui Viziteu (a dat cinstea pe rușine) atacă doar primari PSD în chestiunile de mediu.

În Măgura, unde locuiește șeful Gărzii de Mediu Bacău, Daniel Ciorcilă (PNL), condusă de primar liberal, se aruncă gunoaie chiar la DN și nu se respectă nicio lege de Mediu!

Acolo au văzut neregulile?

Oare Leonard Bulai ce are de zis?!

Îi aduc aminte de dezastrul ecologic de la Comănești, unde șeful PNL Bacău, Viorel Miron, deversează dejecțiile din canalizare în Trotuș și a poluat apa acestui râu până la Adjud sau de Viziteu, primarul fantomă al Bacăului, care ar trebui amendat că nu ecologizează groapa de gunoi neconformă a Bacăului!

Când are de gând sa-i pună în legalitate pe acești indivizi care încalcă legea și ne afectează viața?!

Ceea ce fac prefectul Bacăului, baronul de Comănești, infantilul din Municipiul Bacău și șeful politic de la Garda de Mediu Bacău reprezintă un abuz!

Prefectul să ne spună și câte campanii de conștientizare pe tema protecției mediului a derulat sau are în vedere!” – deputatul Claudiu Ilișanu, PSD Bacău, membru în Comisia de mediu a Parlamentului