Oneștenii vor avea apă tot câte patru ore pe zi și în zilele de luni, 19 decembrie, și marți, 20 decembrie, după cum ne-a anunțat SC Apă Canal SA.

Programul de furnizarea a apei potabile în municipiul Onești pentru cele două zile este 06.00-08.00 și 18.00-20.00.

apa-facsimilÎn aceste condiții, sunt slabe speranțe ca oneștenii să-și termine treburile casnice până de sărbători. Nici nu mai am cuvinte să-mi exprim disprețul față de aceștia oameni, care nu înțeleg că-și bat joc de noi! Am ajuns în ultimul hal, nici măcar la mila Domnului nu pot spune că suntem! Este strigător la cer! Vă spun cu cea mai mare sinceritate că s-a depășit limita suportabilității! La anul voi pleca sigur din orașul ăsta nenorocit, aici este clar că nu se mai poate trăit în condiții normale!”, și-a exprimat revolta un tănâr oneștean.

Oneștiul este fără apă de mai multe zile, iar azi a avut loc o acțiune de protest spontană, la Primăria Onești. O delegație din partea administrației publice locale, în frunte cu primarul Nicolae Gnatiuc, participă la această oră (n.r. 13.20) la ședința Consiliului de Administrație al CRAB.

Rămâneți alături de www.unupetrotus.ro pentru a afla ultimele noutăți cu privire la programul de furnizare a apei în oraș.