Viitorul Curița a câștigat fără probleme derby-ul cu Măgura Cașin, contând pentru etapa a 25-a a campionatului județean de fotbal.

Pe terenul CSM din Onești, în fața unui public numeros (în jur de 400 de spectatori), echipa lui Costică Ene s-a impus cu scorul de 6-0 în fața celor de la Măgura Cașin, prin golurile înscrise de Denis Botezatu (2), Folia (8), Tudurache (23 – 11 metri, 29, 90), Maxim (55).

Viitorul Curița a dominat categoric derby-ul orgoliilor, în condițiile în care apărarea celor de la Măgura Cașin a cedat extrem de rapid (în minutul 8 era deja 2-0 pentru gazde), misiunea “verzilor” devenind astfel mult mai ușoară.

“Am fost un joc la discreția noastră, lucru facilitat și de cele două goluri înscrise în primele minute. Îmi felicit jucătorii și-i dedicăm victoria lui Adrian Andronache (n.r. – directorul zonal al firmei Agroland, care s-a alăturat și el proiectului Viitorul Curița din această iarnă), care astăzi își serbează aniversarea”, a declarat Costică Ene.

Viitorul Curița este la a doilea meci consecutiv în care înscrie șase goluri, după cel de săptămâna trecută de la Moinești, încheiat cu victoria cu 6-1 a lui Rareș Mihalache și compania.

Printre spectatorii prezenți la meci i-am remarcat pe consilierul oneșten Gelu Panfil (acesta a fost prezent și la precedent reprezentație de pe teren propriu a Viitorului) și pe primarul comunei Cașin, Daniel Soroiu.