AS Bârsănești va evolua începând din sezonul 2018-2019 în Liga a 4-a județeană, după ce a reușit să câștige bătălia pentru promovare cu Aerostar II.

AS Bârsănești a reușit să termine pe primul loc campionatul Ligii a 5-a, cu două puncte în plus față de singura contracandidată la promovare – Aerostar II (vezi print screen).

Finala campionatului a avut loc chiar la ultima strigare. AS Bârsănești și Aerostar II s-au întâlnit miercuri, 27 iunie, pe terenul primei formații, într-o restanță care a decis practic câștigătoarea seriei.

Dacă Aerostar II era obligată să câștige pentru a putea avansa în eșalonul superior, pentru echipa din Bârsănești și un rezultat de egalitate era de ajuns pentru a obține promovarea.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar imediat după ce arbitrul a pus capăt disputei, pe teren s-a declanșat fiesta în tabăra “galben-verzilor”.

Jucătorii de la Bârsănești au dansat hora bucuriei după ce președintele AJF Bacău, Cristi Sava, le-a oferit medaliile și trofeul de câștigători ai Ligii a 5-a.