În contextul apariției unor știri false potrivit cărora constructorul (UMB Spedition și Tehnostrade) ar fi oprit lucrul la șoseaua de centură a Bacăului, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat aseară o vizită fulger pe șantierul băcăuan. Aceasta a fost a doua descindere a ministrului Cuc pe șantierul șoselei de centură a Bacăului, după cea de la startul lucrărilor.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat astăzi într-o nouă vizită în teren la șantierul şoselei de centură a municipiului Bacău, variantă ocolitoare ce cuprinde 16 kilometri în regim de autostradă din A7, viitoarea autostradă Ploiești – Pașcani.

Alături de Ministrul Cuc s-au aflat subprefectul Valentin Ivancea și vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Silviu Pravăț. Deplasarea la fața locului a intervenit în contextul unor știri false apărute în rețelele sociale şi presa electronică.

Ministrul Transporturilor alături de dir. gen. CNAIR Narcis Neaga, dir. DRDP Iasi Mugurel Laicu și de reprezentanții administrației locale au verificat stadiul fizic al lucrărilor, care se apropie de 10%, având toate autorizațiile necesare.

La finalul vizitei, ministrul Răzvan Cuc a dat asigurări ziariștilor că va fi prezent în teren ori de câte ori va fi nevoie, pentru a se asigura că lucrările se realizează în graficul asumat de constructor”, se arată într-o informare a Consiliului Județean Bacău.

Constructorul a explicat de asemenea că utilajele au fost retrase de pe șantier duminică deoarece era zi liberă și nu era recomandat ca acestea să fie lăsate peste noapte în câmp, putând deveni pradă hoților.