Imperial Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din Onești. Amenajat la kilometrul zero al orașului, în incinta complexului hotelier Trotuș, Imperial Ballroom a fost deschis oficial săptămâna trecută, prezentându-se în toată splendoarea, ca o adevărată expresie a eleganței, cu ocazia unei nunți.

De altfel, nașii cuplului care și-a celebrat nunta și-au felicitat finii pentru alegerea făcută, printr-o recenzie postată pe pagina de Facebook a unității: “Un loc excelent unde ai toate premisele să iasă un eveniment fain și relaxant. În afară de frumusețea locului (vizibilă în poze), tot personalul a fost foarte amabil și prompt la fiecare solicitare și în același timp discret. Categoric este un loc de luat în seamă pentru cineva care își dorește un eveniment deosebit.”

Prin ce se deosebește însă Imperial Ballroom față de celelalte saloane de evenimente din oraș? Sunt mai multe aspecte, cum e și firesc de altfel după o investiție de aproape jumătate de milion de euro.

În afara faptului că a fost amenajat și utilat și decorat cu mobilier și cristale dintre cele mai scumpe, sub coordonarea directă a unei echipe de arhitecți și designeri renumiți, salonul dispune de o serie de alte atuuri: este amplasat la kilometrul zero al orașului, face parte dintr-un complex hotelier cu foarte multe facilități ( locuri de cazare, de parcare, club, terasă, etc) și oferă servicii dedicate complete.

În plus, Imperial Ballroom răspunde tuturor cerințelor în materie de securitate la incendiu, iar pentru confortul invitaților/participanților la evenimentele găzduite a fost prevăzut cu o instalație de climatizare ultraperformantă.

În cazul nunților, Imperial Ballroom funcționează ca o companie specializată în wedding planning, în sensul că oferă servicii dedicate complete: asistență în planificarea evenimentului, decoruri și aranjamente florale, foto, video, rent a car, amenajare indoor/outdoor, meniuri personalizate după preferință.

“Pentru că nunta se construiește în jurul unui buget, noi vom fi ambasadorii evenimentului tău, te vom ghida și te va ajuta să faci cele mai inspirate alegeri. Tu vei câștiga timp, iar recomandările noastre vor ține cont stilul, prioritățile și bugetul tău”, a explicat administratorul Imperial Ballroom din Onești.

Capacitatea salonului este de 400 de persoane.