Finala Campionatelor Naționale de Haltere rezervate juniorilor de până în 17 ani, care s-a desfășurat la Alba Iulia, a prilejuit sportivilor de la CSM Onești să-și demonstreze din nou valoarea.

Bilanțul halterofililor de la CSM Onești la competiția de la Alba Iulia este absolut impresionant: 9 medalii de aur, 3 medalii de argint și 2 medalii de bronz.

Mihai Ceangău (categ. 62 kg) – locul 3 la stilul smuls (73 kg);

Alin Brebuleț (categ. 50 kg) – locul 1 la stilul smuls (70 kg), locul 2 la stilul aruncat (82 kg), locul 2 la total (152 kg);

Mihaela Cambei (categ. 53 kg) – locul 1 la stilul aruncat (92 kg), locul 1 la total (162 kg), locul 2 la stilul smuls (70 kg);

Doi sportivi, Silviu Racheru (categ. 56 kg) și Marinela Moroșan (categ. 63 kg) au izbutit performanța ce a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la ambele stiluri –  “smuls” și “aruncat” – cât și la “total”.

În fine, cea de-a doua medalie de bronz a delegației a fost obținută Iulia Diaconu (categ. 50 kg).

De pregătirea Marinelei Moroșan se ocupă antrenorul Marin Zăldoi, în timp ce restul performerilor de la CSM Onești sunt elevii cuplului de tehnicieni tată-fiică Gheorghe Maftei – Cristina Maftei.

Mihaela Cambei și Marinela Moroșan vor participa la sfârșitul acestei luni, la Milano (Italia), la întrecerile Campionatelor Europene de Juniori Under 15 și Under 17.