UPDATE – 14.05: În ciuda eforturilor pompierilor și ale echipajului medical, care au efectuat manevrele de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic, iar la ora 12.22 a fost constatat decesul bărbatului.

UPDATE – 12.03: „Victima a fost extrasă din autoturism până la sosirea echipajului de descarcerare. Aceasta se afla în stare de inconștiență. Echipajul de pompieri de la Punctul de Lucru Livezi a început manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanță Județean”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut, în această dimineață (n.r. – sâmbătă, 23 iunie), în comuna Livezi, un taxi izbindu-se de un copac de pe marginea drumului. Șoferul are în jur de 32 de ani, este din Drăgugești, comuna Helegiu, și era singur în mașină. 

Accidentul s-a petrecut chiar la intrarea în localitatea Orșa, comuna Livezi, în jurul orelor 10.00. Din primele informații, se pare că șoferul, care conducea pe direcția Onești – Bacău, ar fi pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, iar taxiul a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, un salcâm, despre care se știe că este un lemn de esență tare.

Șoferul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii și în momentul de față i se acordă îngrijiri. Sursele UNU pe Trotuș susțin că șoferul ar fi suferit răni grave și că în momentul de față se efectuează manevrele de resuscitare.

Taxiul este un autoturism marca Dacia Logan înregistrat pe persoană fizică și deține licență de transport persoane în regim de taxi eliberată de Primăria Onești.

Vom reveni cu amănunte.