COMES INDUSTRY Săvinești, una dintre companiile care efectuează în momentul de față lucrări pe platforma petrochimică de la Borzești, are disponibile mai multe posturi de sudori și lăcătuși mecanici, salariile oferite fiind mai mult decât atractive.

Astfel, un sudor care stăpânește mai multe procedee de sudare poate ajunge la o retribuție lunară netă de 7.000 de lei, în timp ce un lăcătuș mecanic priceput poate ridica de la casieriile COMES INDUSTRY la sfârșitul lunii chiar și 4.000 de lei net!

Pe lângă salariile motivante, COMES INDUSTRY le oferă salariaților săi și multe alte beneficii pe care alți angajatori nu le acordă oamenilor lor, cum ar fi transport și cazare gratuite, prime de Paște și de Crăciun sub formă de tichete și tichete de masă de în valoare de 300 de lei lunar.

Distanța dintre Săvinești și Onești nu este mare – sunt circa 85 de kilometri care pot fi parcurși cu mașina în ceva mai mult de o oră, așadar încă un argument în plus pentru ca oferta de muncă a COMES să fie luată în considerare de foști sudori sau mecanici de pe platforma industrială de la Borzești. Unde mai pui că dacă ești din Livezi sau Sănduleni, drumul până la Săvinești devine chiar o banalitate.

COMES INDUSTRY este o companie care activează în industria chimică, petrochimică și nucleară lucrând cu majoritatea companiilor prezente pe piața internă precum Rompetrol Petromidia, Vega Ploiești, Lukoil Petrotel Ploiești, OMV Petrobrazi și, mai nou, Carom Onești. (foto: imagine ilustrativă)