Florentin Iftime (foto dreapta) nu mai este, începând de astăzi, potrivit surselor UNU pe Trotuș, consilier județean al județului Bacău, după ce și-a dat demisia din  USR, formațiunea politică din partea căreia a candidat la alegerile de anul trecut.

Nu se cunoaște în momentul de față motivul pentru care Florentin Iftime a ales să-și dea demisia din USR și, automat, și din cea de consilier județean în CJ Bacău.

Florentin Iftime era președintele organizației USR Onești și la un moment dat se înscrisese în cursa pentru Primăria Onești, până când formațiunea condusă la nivel județean de Lucian Daniel Stanciu Viziteu a bătut palma cu PNL pentru un candidat comun și la Onești (la Bacău se hotărâse deja o alianță în acest sens, cu Viziteu candidat comun), aleasă fiind Elena Pașcu Apăvăloaie.

Florentin Iftime a fost principalul preferat al membrilor județenei USR Bacău pentru a candida la Camera Deputaților, conform voturilor exprimate la un scrutin intern, dar în locul său a fost preferat până la urmă Teodor Lazăr.

Până la această oră, nu am reușit să obținem un punct de vedere de la Florentin Iftime. (foto: arhivă)

Știre în curs de actualizare.