Cutremurul din Alaska, cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter, a distrus complet un întreg tronson dintr-o șosea care leagă Aeroportul Internațional Road și Minnesota Drive din Anchorage.

O gaură imensă, în care a căzut și o mașină, s-a produs în urma seismului, dar ceea ce a uimit pe toată lumea a fost rapiditatea cu care drumul afectat a fost reparat de echipajele specializate din Alaska.

În numai 4 zile, drumul care fusese distrus de cutremur a fost reparat total!

Fotografiile făcute drumului respectiv, înainte și după cutremur, au devenit virale pe internet, chiar în rândul americanilor, care se întrebau de ce în orașele lor nu se pot face reparații mult mai mici ca aceasta, relatează observator.tv.

Oameni din întreaga lume, nu doar americanii, s-au mirat de viteza cu care s-au mișcat echipajele de reparații din Alaska!

În România, este de presupus că nimeni nu poate măcar să-și închipuie că un drum afectat în așa hal precum cel din Alaska poate fi reparat atât de repede. La noi, numai până se face constatarea se întâmplă să dureze săptămâni întregi! (sursa foto: observator.tv)