Semafoarele instalate la cele două capete ale podului peste râul Trotuș de la ieșirea din Onești spre Bacău/Tg. Ocna, prin care va fi dirijat traficul rutier în zonă cât timp vor fi executate lucrările de reabilitare a obiectivului, au fost astăzi puse în funcțiune pentru prima dată.

Chiar dacă nu a fost vorba decât de niște probe, care nu au durat foarte mult, șoferii ce au avut drum prin zonă în momentul acela au reușit să-și facă o idee în privința felului în care se va desfășura traficul pe pod, când timp se va circula alternativ, pe o singură bandă.

Potrivit martorilor, în 5 minute, cât au durat probele la semafoare, s-a format o coloană uriașă de mașini, care se întindea dincolo de supermarketul Nevila și până după bariera de pe DN 11.

“Nu știu cum ne-om descurca cu echipele de intervenție, a apreciat Cornel Răileanu, asistent în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău – Substația Onești, cel care a surprins într-o fotografie momentul.

Podul peste râul Trotuș se prezintă într-o stare avansată de degradare, fapt pentru care va intra în cel mai scurt timp în reabilitare, lucrările fiind întârziate puțin din cauze birocratice (eliberare avize, etc.).