Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia va găzdui, în perioada 20-27 iulie 2019, o acțiune la care au fost convocați să participe cei mai buni jucători născuți în anul 2005 din țară.

Printre aceștia se numără și un jucător de Sportul Onești, școala de fotbal înființată de Daniel Munteanu, cel care, mai nou, a preluat conducerea tehnică a formației de Liga a 3-a Aerostar Bacău.

Paul Bălănucă, un stângaci ce evoluează ca mijlocaș centru-stânga și care s-a făcut remarcat în competițiile oficiale și în turneele amicale puternice din țară la care Sportul Onești i-a parte constant, a primit telegrama de convocare pe adresa școlii de fotbal și trebuie să se prezinte la Mogoșoaia pe 20 iulie, la ora 17.00.

Jucătorul va trebui să aibă asupra lui ghete de fotbal pentru teren sintetic/iarnă, apărători, trening și 4-5 culouri de culoare albă inscripționate cu numele și inițiala prenumelui său, după cum se arată în depeșa semnată Ion “Gheorghiță” Geolgău, fostul mare jucător al Universității Craiova, în prezent manager al Departamentului de Scouting al FRF (vezi facsimil).

Sportul Onești ar fi putut avea chiar 2 jucători convocați la tabăra organizată de FRF dacă Ștefan Moraru, care evoluează atât ca mijlocaș, cât și ca atacant, nu ar fi fost accident.

Mai sunt și alți jucători de-ai noștri în vizorul FRF, ceea ce demonstrează că la Sportul Onești se face treabă bună”, a spus Daniel Munteanu.