Candidat surpriză la Primăria Municipiului Onești. Oneșteanul Cornel Răileanu, 28 de ani, asistent medical generalist în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău – Substația Onești, a anunțat că își va depune candidatura pentru postul de primar, ca independent, la alegerile locale care vor avea loc în vara anului viitor.

Cornel Răileanu este una și aceeași persoană care la începutul anului, după mai multe zile de ninsoare, își oferea ajutorul, printr-un mesaj postat pe Facebook, tuturor persoanelor din Onești și din împrejurimi care se simțeau neputincioase în lupta cu nămeții (detalii AICI).

Asistentul samaritean s-a folosit tot de Facebook pentru a-și face cunoscută intenția de a candida la Primăria Onești.

Cornel Răileanu a postat un anunț simplu, fără “brizbrizuri”: “01.04.2019. La alegerile locale din vara lui 2020 voi candida ca Primar Independent pt Onesti!”

Postarea lui Cornel Răileanu a strâns numeroase comentarii, mulți considerând-o doar o glumă de 1 aprilie, Ziua Internațională a Păcălelii. Sunt însă și internauți care au luat de bun anunțul asistentului, deși acesta, în răspunsurile date, lasă să se înțeleagă faptul că nu este decât o glumă nevinovată.

Bine măcar că nu ne-am pierdut simțul umorului! Sau te pomenești că omul…