La cea de-a doua apariție oficială din acest an, Viitorul Curița s-a impus fără probleme pe terenul lui AS Negri, ajungând la 16 victorii stagionale, din 19 meciuri disputate.

Viitorul Curița și-a trecut în cont un succes identic ca scor cu cel obținut în urmă cu două săptămâni, în fața celor de la CSȘM Bacău: 4-1.

Tot o victorie la trei goluri diferență a obținut și liderul seriei, Gauss Bacău, 5-2 cu UZU Dărmănești, de asemenea în deplasare.

În acest fel, se menține diferența de șase puncte dintre Gauss și Viitorul, singurele echipe care se bat pentru promovarea în eșalonul superior.

Altfel, Vasile Padovei, cel mai bun marcator al Viitorului Curița în turul campionatului, care a fost împrumutat la o echipă din județul Suceava, tot de liga a 4-a, după ce a intrat la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni, a punctat și el, dar la alt sport.

Padovei a reușit să ocupe locul I în proba de alergare pe distanța de 1.000 de metri, din cadrul “Cupei Jandarmeriei” 2018, și a terminat al doilea în proba de viteză pe distanța de 50 de metri, la aceeași competiție sportivă (vezi foto mic).

Rezultatele înregistrate sâmbătă, 31 martie 2018, în etapa a 22-a a Ligii a 4-a Bacău: CSM Moinești – CSȘM Bacău 0-0, UZU Dărmănești – Gauss Bacău 2-5, Viitorul Nicolae Bălcescu – Siretul Bacău 2-0, Voința Gârleni – Flamura Roșie Sascut 8-0, AS Negri – Viitorul Curița 1-4, Dinamo Bacău – Gloria Zemeș 2-0.