Condițiile în care sunt transportați călătorii nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune, fie că vorbim despre firme private sau chiar de stat (la CFR Călători reclamațiile sunt stivă). Acest lucru se observă cu ușurință și din imaginile alăturate, surprinse de unul dintre pasagerii cursei Onești-Bârsănești, în cursul zilei de miercuri, 14 noiembrie, prima cu ploaie după o lungă perioadă de secetă.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum tapițeria plafonului mașinii s-a desprins și a format o burtă din care cad continuu picături de apă, deasupra culoarului dintre scaune.

“Condiții oferite de SC Grup Atyc SRL transport persoane pe ruta Onești-Caraclău-Bârsănești… în secolul XXI”, a comentat, pe Facebook, utilizatorul care a surprins în imagini momentul mai puțin plăcut.

“Din câte se vede și în filmare, mașina în cauză este nouă. De aceea consider că, de data aceasta, avem de-a face totuși cu un incident minor, de care nici șoferul nu și-a dat seama pentru că era undeva în spatele mașinii și era întuneric afară. Din păcate, avem de-a face cu un defect de fabricație, pentru că altfel nu avea cum să se infiltreze apa în plafonul mașinii.

Ne cerem scuze pentru acest incident neplăcut și promitem că vom interveni pentru a remedia problema și a nu mai apărea altele similare”, a explicat Ionuț Bucura, director zonal Grup Atyc. (sursa foto și video: www.facebook.com/Bogdy Bogdan)