R&I Group, lichidatorul judiciar al SC ENERGY BIO CHEMICALS S.A., societate aflată în faliment și în patrimoniul căreia se află CAROM Onești, nu a izbutit să vândă combinatul oneștean nici la ultima licitație, din data de 30 octombrie, și anunța o nouă licitație pe data de 16 noiembrie.

În ultimul moment, lichidatorul judiciar a anunțat, însă, anularea acestei ultime licitații, fără să precizeze și motivul pentru care s-a luat această decizie.

SE ANULEAZĂ LICITAȚIA DIN DATA DE 16.11.2018, organizată în baza Publicației de vânzare imobiliară nr. 10314 / 31.10.2014 în vederea vânzarii în bloc prin licitație publică a ansamblului funcțional imobiliar ”Platforma Industrială CAROM” (utilizată pentru producția de cauciuc sintetic), situat în Municipiul Onești, str. Industriilor nr. 1, Județul Bacău, aflat în patrimoniul S.C. ENERGY BIO CHEMICALS S.A. – în faliment, se arată într-un anunț publicat de lichidatorul judiciar al CAROM Onești.

Fostul combinat de cauciuc sintetic CAROM Onești fusese la un moment dat scos la vânzare pe site-ul olx, pe care vinde tot românul de la o simplă pereche de chiloți până la case de sute de mii de euro sau afaceri de milioane de euro.

La ultima licitație, de pe 30 octombrie, nu se prezentase niciun cumpărător interesat.