KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, anunță deschiderea unui nou magazin în Bacău, după cel de pe strada Narciselor 17 A (la ieșirea din oraș spre Onești).

Al doilea magazin KiK din municipiul Bacău se va deschide pe strada Buciumului 2A, săptămâna viitoare, în primele 2 zile fiind anunțate reduceri la toată gama de produse.

“Bacău, ești pregătit pentru un nou magazine KiK? Vino pe 18 și 19 noiembrie să sărbătorim împreună Marea Deschidere – Strada Buciumului 2A.

Ai 10% reducere la toată gama noastră de produse, îmbrăcăminte de sezon, decorațiuni, articole de bricolaj, accesorii pentru casă, papetărie, jucării, anunță reprezentanții KiK.

Primul magazin KiK din Bacău a fost deschis în urmă cu un an și o lună.

Retailerul german KiK Textilien, aflat printre primii jucători în sectorul de retail din Germania, a intrat în România în 2018, prin deschiderea unui magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea.

KiK face parte din grupul Tengelmann, care în 2010 și-a vândut rețeaua de magazine Plus din România către compania germană Lidl. Tengelmann deține și brandul OBI, intrat în România în 2008, dar care a închis afacerea în aprilie 2015.

Retailerul vinde produse textile la un preț pe care încearcă să îl țină cât mai jos, dar și diferite accesorii și articole de papetărie. (foto: imagine ilustrativă)