Peste 240 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, pentru cele 13 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în secțiunea carieră/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-din-sursa-externa-ajutor-sef-post.

Candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

Data, ora şi locul unde se va desfăşura proba de evaluare a performanţei fizice se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor şi se vor comunica acestora prin postarea unui anunţ ulterior pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, www.bc.politiaromana.ro, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

La data de 23 octombrie a.c. va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

ATENȚIE! Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați ”admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)