În fața unei echipe care nu mai aduce deloc cu cea din sezonul trecut, când cocheta cu locurile fruntașe, Viitorul Curița a făcut spectacol. Echipa lui Costică Ene a dat de pământ cu CS Dofteana, pe care a învins-o cu scorul de 13-0 (7-0).

Aproape jumătate dintre reușitele echipei din Curița i-au aparținut lui Vasile Padovei! În vârstă de 21 de ani, Padovei este originar din Botoșani și a fost adus la Viitorul Curița de Costică Ene, care l-a pregătit și la Dinamo Onești (proiect eșuat).

După dispariția clubului Dinamo Onești, Padovei a evoluat o perioadă scurtă la Aerostar Bacău, unde nu a reușit să se impună.

Ene a crezut însă în valoarea lui Padovei și l-a adus la Curița.

Revenind la meciul cu CS Dofteana, Flenchea (minutele 1 și 14) și Folia (14, 44) fiecare cu câte o “dublă”, Sitaru (16, portarul echipei până în runda trecută), Blănaru (47) și Corman (86) au completat tabela.

Vasile Padovei, cel mai bun marcator al meciului, a punctat în minutele 22, 25, 50, 62, 67 și 77. Adică de două ori în prima repriză și de patru ori în actul secund.

Curița a acumulat 27 de puncte (9 victorii și 2 înfrângeri) și are golaveraj +50 (55 de goluri marcate și 5 goluri primite).

Alte rezultate din cadrul etapei a 11-a a Ligii a 4-a Bacău: AS Filipești – Siretul Bacău 3-1, CSM Moinești – Aripile Cleja 2-1, Dinamo Bacău – Voința Gârleni 1-2.