Conducerea Școlii Naționale a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a reacționat după bătaia în care au fost implicați câțiva elevi ai instituției (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI), notează zdbc.ro.

„În seara zilei de 12 iunie 2021, în jurul orei 20.05, am fost informați cu privire la faptul că un grup de 5 elevi ai Școlii Naționale a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, școlarizați pentru Administrația Națională din Republica Moldova,  au fost implicați într-o altercație cu câțiva localnici, la un punct comercial din apropierea școlii”, se arată în comunicatul transmis de comisar șef de poliție penitenciară Silvia Vătavu, purtător de cuvânt.

În cadrul școlii naționale, sunt scolarizați 260 elevi, din care 20 pentru Administrația Natională a Penitenciarelor  din Republica Moldova.

„În functie de evolutia cercetărilor, vom reveni cu detalii privind situatia mentionată. Precizăm faptul că instituția noastră de învățământ dezaprobă orice comportament contrar normelor de conduită socială din partea elevilor, drept pentru care va trata cu maximă seriozitate orice comportament necorespunzător din partea elevilor școlarizati de către instituția noastră”, se afirmă în comunicatul instituției. (foto: arhivă)