La data de 05 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, au acţionat pe linia verificării prevenirii şi combaterii abaterilor rutiere în rândul pietonilor, bicicliştilor, a căruţaşilor şi prevenirii cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Astfel, polițiștii de ordine publică și rutieră au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.350 lei, din care 4 pietonilor, 3 bicicliștilor, 2 pentru neacordare prioritate pietoni, fiind reținute și 2 permise de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Dărmănești au actionat în data de 05 octombrie a.c., pentru prevenirea răspândirii la nivel local a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, verificarea unităţilor de alimentaţie publică, prevenirea faptelor cu violenţă şi a evenimentelor rutiere.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției orașului Dărmănești împreună cu polițiști locali au desfășurat activități în mijlocul comunității din Dărmănești, au verificat autovehicule în trafic, societăți comerciale și personal de pază, unități de învățământ și lăcașe de cult.

Au fost verificate 12 societăţi comerciale, 6 unități de învățământ, 5 lăcașe de cult, 25 autoturisme, au fost legitimate 60 persoane, 5 agenţi de pază, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.110 de lei, din care 8 la regimul rutier, 5 în baza Legii nr.55 din 2020 și 2 în baza Legii 61/1991.

Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au acționat în data de 05 octombrie a.c., pe linia respectării măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2.

Au fost verificate 8 societăţi comerciale, 44 autoturisme, au fost legitimate 68 persoane, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.800 de lei, din care 8 la regimul rutier și 11 în baza Legii nr.145 din 2014. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)