Oneștenii vor ieși și ei în stradă pentru a-și manifesta dezaprobarea față de modificarea legilor justiției, în acest sens fiind creat un eveniment pe facebook, intitulat “Onești – Toți pentru Justiție! – 23 Decembrie”.

Protestul este stabilit pentru ziua de sâmbătă, 23 decembrie, începând cu orele 18.00, iar punctul de întâlnire este fântâna arteziană de lângă magazinul Victoria Shopping Center, de pe Bulevardul Oituz, la doi pași de sediul Primăriei Onești.

Până la această oră (n.r. – miercuri, 20 decembrie, orele 13.30) și-au anunțat participarea un număr de 12 persoane, iar alte 20 s-au arătat interesate de eveniment.

În mod sigur însă, dat fiind că mai sunt trei zile până la protest, numărul oneștenilor care vor mărșălui împotriva modificării legilor justiției care se pregătește în Parlament va fi cel puțin de ordinul sutelor.

Evenimentul este organizat de Andra Mărășteanu și Teodora Pătru, care au și creat o pagină de facebook special în acest sens (link-ul către pagina evenimentului se găsește AICI).

La începutul acestui an, oneștenii au mai ieșit în stradă în număr foarte mare, protestând zile în șir împotriva celebrei OUG 13.