Primul loc de joacă pentru câini din Onești, amenajat recent în Parcul Municipal, nu este chiar pe placul tuturor cetățenilor din oraș proprietari de câini.

Într-o postare pe Facebook, o doamnă s-a arătat dezamăgită de forma finală a parcului pentru câini, fără să precizeze însă și ce anume o nemulțumește și care erau așteptările sale (vezi print screen). Tot pe Facebook, primarul Laurențiu Neghină i-a răspuns doamnei respective, recunoscând nu a avut un model care să reprezinte o sursă  de inspirație atunci când a fost amenajat locul de joacă pentru patrupede de către angajații DPP.

“Răspund aici postării unei doamne care este “dezamăgita” de modul in care a fost amenajat parcul pentru câini.

E drept ca nu este varianta finală, însă nici nu se vor mai schimba prea multe.

Daca doamna știe cum ar trebui sa arate un parc pentru câini, o rog sa ne furnizeze sau sa posteze fotografii din alte parcuri destinate patrupedelor pe care le-a vizitat în România.

Recunosc ca eu nu am avut ocazia să văd un astfel de loc pentru a mă inspira, iar in cercetările pe care le-am făcut in mediul online am găsit doar recomandări sau detalii tehnice cum ar fi suprafețe, compartimentări, înălțimea gardului, coșuri de gunoi, bănci, camere de supraveghere, regulament de funcționare, etc.”, a precizat primarul Neghină. (foto: facebook.com/Laurențiu Neghină)