Viitorul Curița nu a rezistat decât o repriză în fața formației CSM Ceahlăul Piatra Neamț, în amicalul disputat azi (n.r. – sâmbătă, 17 februarie), în orașul de sub Pietricica.

Fosta divizionară A, care activează în prezent în campionatul județean Neamț (unde este lider detașat) și nu mai are nicio legătură cu Gheorghe Ștefan “Pinalti”, s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1).

Golul de onoare al Viitorului a fost înscris de Tudorache.

Fostul jucător al lui FC Vaslui, al lui FCM Bacău și al Ceahlăului, Adi Gheorghiu, nu a evoluat nici de această dată nici un minut pentru Viitorul, pentru a se proteja la piciorului la care a fost operat de menisc, anul trecut.

Meciul s-a desfășurat pe un teren sintetic, iar printre puținii spectatori care au ținut să asiste la acest joc-test s-a numărat și Toader Șteț, fostul antrenor al lui FC Onești din perioada de glorie a grupării “alb-albastre”.

Toader Șteț a fost până în decembrie 2017 antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul, fiind înlocuit pe nepusă masă de conducerea clubului. “Se vrea ceva nou la echipă, un suflu nou, altfel nu-mi explic înlocuirea mea”, declara, la vremea respectivă, Toader Șteț, pentru realitateamedia.ro.

Cu Șteț pe bancă, CSM Ceahlăul a adunat în turul campionatului ligii a 4-a Neamț numărul maxim de puncte – 24, după ce a câștigat toate cele opt jocuri oficiale disputate (în Liga a 4-a Neamț sunt doar 9 echipe).

Viitorul Curița va mai susține încă un joc amical la sfârșitul săptămânii viitoare, cu liderul Seriei I a Ligii a 3-a, Aerostar Bacău. Încă nu s-a stabilit locul de disputare a partidei.